Time kyrkje - skip

Time kyrkje oppgraderer lydløsning

16 Feb, 2023

Time kyrkje har vært igjennom anskaffelsesprosess der lyd-løsninger har blitt oppgradert. TRÅD har bistått kirka med anbefalinger til løsning der daglig behov har stått i sentrum sammen med kundens økonomiske rammer.
Time kyrkje ble åpnet i 1859 og estetikk ble vektlagt samtidig som at lydløsningen skulle ivareta god taletydelighet og samtidig ha kapasitet til å håndtere digitalt kirkeorgel og kulturelle innslag. Løsningen skulle tilrettelegges med lav brukerterskel for daglig drift. For minst mulig visuelt fotavtrykk så var det et krav at høyttalere i kirkerommet ha slank design og lys farge. For trådløse mikrofoner var det dessuten viktig at antenne-løsning hadde diskret design.
Noe av eksisterende infrastruktur og utstyr har blir gjenbrukt og optimalisert ved installasjon av den moderne løsningen, og lydanlegget kan både betjenes enkelt via betjeningspanel eller via manuell, digital mikser for utvidet bruk. Det er dessuten installert teleslynger med god dekning for alle tilhørere.

TRÅD takker for tilliten og gratulerer med anskaffelsen!


TRÅD er her for å hjelpe deg å finne den beste tekniske løsningen. Har du spørsmål, utfordringer, planer eller problemstillinger knyttet til audiovisuelle løsninger, lydsystemer, scenelys eller scenemekanikk?
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Sammen finner vi ut hvordan vi kan bistå.

TA KONTAKT