Gamle Aker kirke

Lyd-konsept for Gamle Aker kirke

16 okt, 2023

I TRÅD er vi svært stolte over å ha bistått Kirkelig fellesråd i Oslo med utvikling av lyd-konsept for Gamle Aker kirke. Kirken kalles også Middelalderkirken i Oslo og er bygd på midten av 1100-tallet. Den er dermed Oslos eldste bygning og den er naturligvis fredet. Ved oppgradering til en moderne lydløsning så skal talelyd distribueres naturlig til alle tilhørere med minst mulig bygningsmessige inngrep og mest mulig diskrét utforming. TRÅD har på bakgrunn av dette utformet kravspesifikasjoner i samråd med oppdragsgiver, arkitekter og tilstøtende fagfelt, og gjennomført konkurranse for anskaffelse av lydløsning. I tillegg har vi bistått med prosjektering av infrastruktur for oppdatert løsning der vi har tatt høyde for mulige framtidige behov.

Lyd-løsningen som skal installeres rundt årsskiftet ble basert på hovedelementer av svært smale kolonne-høyttalere som leveres i ønsket farge. Oppdragsgiver vil med dette sitte igjen med en moderne og effektiv lyd-løsning som er tilpasset behov med minimal visuell inngripen av kirkens arkitektur.

Vi takker for tilliten og gratulerer med anskaffelsen!

3D-modellering


TRÅD er her for å hjelpe deg å finne den beste tekniske løsningen. Har du spørsmål, utfordringer, planer eller problemstillinger knyttet til audiovisuelle løsninger, lydsystemer, scenelys eller scenemekanikk?
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Sammen finner vi ut hvordan vi kan bistå.

TA KONTAKT